GEBRUIK HET MENU-ICOON
OF HET LOGO OM DOOR DE WEBSITE
TE NAVIGEREN

Menukaart

VOORGERECHTEN

Kabeljauw | Aardappel | Truffel                                                                      
Lamellen van kabeljauw | koolrabi | krokant van oester | saus van Noilly Prat 
-
Crème gebrande topinamboer | chutney biet | gebrande kailan | ijs van aardappel masala | vinaigrette rode biet en vadouvan

Coquille | Pompoem | Iberico
Dungesneden coquille | gedroogde Iberico | phulauri met sardine | pompoen flan | schuimige saus van sinaasappel en vadouvan 
-
In de schelp gebakken coquille | oosters buikspek | toffee van pompoen | sojabonen | vinaigrette van mangochutney 
-
Tartaar van coquille | cilinder van pompoen | kimchi | spicy mango 

Gerookte Fazant | Ganzenlever | Kastanje                                                                                
Lamellen van fazant | ganzenlever | krokant ontbijtspek | emulsie van champignons | herfstsalade van gekonfijte aardappel | paddenstoelen en postelein
-
Terrine van ganzenlever | gelei van miso | chutney van gember en birambi | gel miso dare
-
Gebakken ganzenlever | chutney witlof sjalot | crème van gepofte kastanje

Kaviaar | 20 gram
Black Pearl kaviaar | blini’s | crème fraîche

SIGNATURE DISH
Rendang | bereidingen van kool | ijs van gemberbier | blanke soja

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars | Zuurkool | Oester                                                                             
Gebakken zeebaars | crème en kroepoek van zuurkool | sabayon van oester
-
Gillardeau oester | samosa | zuurkool rendang | gepocheerde oester

Tarbot | Snert | Europese Kreeft                                                                                
Surinaamse bloedworst | krokant bloedworst | snert
-
Europese kreeft | pomtayer | mousseline cousa | tayerblad | jus van green curry

Haas | Knolselderij | Paarse Mosterd (per 2 personen)                                                                               
Op het karkas gebraden hazenrug | groene curry | rode rijst | tayerblad | bataat | jus van chartreuse 
-
Hazenpeper | aardpeer | spruitjes | gekarameliseerde appel | Blini’s van knolselderij | saus van paarse mosterd

Wagyu | Kaviaar | Kimchi                                                                                           
Tartaar van Wagyu | ingelegde radijs
-
Cube van Wagyu met ‘Black Pearl Kaviaar’
-
Wagyu | crème van kimchi | gefermenteerde pruim | jus van Sambai

SIGNATURE DISH
Europese kreeft | appel | curry | mango chutney 

DESSERTS

Champagne | Passievrucht | Olijfoliet                                                                                                                                                     
Mouse olijfolie en witte aceto| sorbet olijfolie champagne | creme olijfolie |hibiscus | cremeux passievrucht | vinaigrette duindoorn

Mandarijn | Roze Peper | Venkel
Venkel mouse | venkelzaad | gezoute citroen | cremeux mandarijn |
roze peper | Basilicum olie | Sorbet mandarijn

Manjari Chocolade | Pandan | Jamaicaanse Peper 
Bombe Manjari | Jamaicaanse peper | sorbet pandan | bleekselderij jus

Soufle | Kwark | Vanille

Keuze van onze kaaswagen
Notenbrood | appelstroop | peer | amandel

MENU TOQUE BLANCHE

Soenil Bahadoer laat u graag kennismaken met de allerbeste gerechten uit zijn keuken. Dit 6-gangen menu biedt u de mooiste producten en de meest verfijnde bereidingen.

Per couvert €135,00
Inclusief wijnarrangement €195,50

Extra – Kaviaar 20 gram met blini’s en crème fraîche €62,50

Dit menu breiden wij graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen €17,50
Kaaswagen i.p.v. dessert €7,50

Wij serveren Menu Toque Blanche desgewenst in 4 of 5 gangen (m.u.v. zaterdag)

BUSINESS LUNCH (niet op zondag)

Dagelijks wisselend 2-gangen menu inclusief koffie en huisgemaakte friandises

Per couvert €47,50

SOENIL’S SIGNATURE (uitsluitend tijdens de lunch)

3 Kleine topgerechten geven een impressie van Soenil’s keuken
Per couvert €57,50

Het is uitsluitend mogelijk om menu’s per tafel te bestellen. Uiteraard houden wij graag rekening met uw wensen.

Graag maken wij u erop attent dat onze gerechten of gebruikte ingrediënten allergenen kunnen bevatten (EU wetgeving 1169/2011).


Klik hier voor een pdf van de menukaart.

Reserveren