GEBRUIK HET MENU-ICOON OM DOOR DE WEBSITE TE NAVIGEREN

Menukaart

VOORGERECHTEN

Akami  | Kaviaar | Otoro                                                                     
Tartaar van Akami tonijn | kaviaar
Sambai | gemarineerde Akami tonijn
Otoro tonijn | lamsoor | komkommer | crème van yoghurt en limoen
Spicy tonijn | palmhart | lotuswortel | vinaigrette van soja en sesam

Short rib  | Paling| Wagyu
Bbq short rib | spitskool | paling | guacamole | wasabi appel | ponzu sabayon
Tartaar van wagyu | Thaise yoghurt | sorbet van sudashi | bamboescheuten

Ganzenlever | Grapefruit | Gember                                                                            
Terrine van ganzenlever | grapefruit | dashi | gember
Gebakken ganzenlever | Surinaamse bloedworst | mango | granaatappel

Kaviaar
Black Pearl kaviaar | blini’s | crème fraîche

SIGNATURE DISH
Rendang | bereidingen van kool | ijs van gemberbier | blanke soja 

HOOFDGERECHTEN

Zeetong | Roti | Saotosoep
Zeetong | tandoori | roti | kousenband | appel | pompoen | kokos en verveine
Saotosoep | kwartelei | aardappel | soja | taugé | Noordzeekrab

Griet | Ganzenlever | Escargot
Griet | nashipeer | gepocheerde ganzenlever | gefermenteerde kool | pommes anna | pandangember.
Escargot | bloemkool | waterkers

Wilde eend | specerijen | ganzenlever
Wilde eend | wortel | creme van koffie | artisjok | aardappel lavas | specerijensaus | zwarte thee
Gebakken ganzenlever | rouleau van gekonfijte eend | merengue van kool | crème van ganzenlever

Wagyu | Soja | Tzatziki
Wagyu | lotuswortel | tayerblad | jus van soja | gefermenteerde groenten
Hamburger | birambi | tzatziki | bittere komkommer

SIGNATURE DISH
Europese kreeft | appel | curry | mango chutney

DESSERTS

Aardbei | Zwarte Sesam | Shiso                                                                                                                                                     
Aardbei gevuld met zwarte sesam, sorbet van shiso purper, matcha, parels van aardbei, basilicum 

Kers | Fernandez | Gyoza 
Kers gevuld met morelles, sorbet van fernandez, pastille van kriekbier, roze peper, karnemelk, gyoza, amarene kers, ijs van kruidnagel, crème fraîche 

Braam | Avocado | Koffie  
Bramenmousse met guanaia chocolade, ijs van avocado, cremeaux van bramen, mousse van koffie, huacatay, ijs van koffie 

Soufflé | Framboos | Vanille
Soufflé van framboos, vanilleijs en frambozen room

Keuze van onze kaaswagen
Notenbrood met appelstroop, peer & amandel

MENU TOQUE BLANCHE

6 Gangen
Per couvert € 135,00
Inclusief wijnarrangement € 195,50

Extra
Kaviaar 20 gram met blini's en crème fraîche € 62,50
Kaaswagen € 22,50
Kaaswagen i.p.v. dessert € 12,50

Wij serveren Menu Toque Blanche desgewenst in 4 of 5 gangen (m.u.v. zaterdag).
Het is uitsluitend mogelijk om menu's per tafel te bestellen.

LUNCH MENU

Business Lunch (niet op zondag)
Dagelijks wisselend 2-gangen menu inclusief koffie en huisgemaakte friandises
Per couvert € 47,50

Soenil's Signature
3 kleine topgerechten geven een impressie van Soenil's keuken
Per couvert € 57,50

Het is uitsluitend mogelijk om lunch menu's per tafel te bestellen.

Reserveren